Algemene Voorwaarden

1. ALGEMEEN

1.1 Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. PRIJZEN

2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief
verzendkosten.

3. VERZENDKOSTEN

3.1 Voor verzending van de producten brengt Dream Design fotografie en meer verzendkosten in rekening. De verzendkosten bedragen ā‚¬3.95. In Amersfoort worden de bestellingen kosteloos bezorgd.

4. BETALING

4.1 Na een bestelling en betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Bij Dream Design fotografie en meer kun je betalen met iDeal of een handmatige overboeking (vooraf betalen).

5. LEVERING

5.1 Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. (streven is binnen 2 werkdagen) PostNL bezorgt in de regel de volgende dag.

5.2 Dream Design fotografie en meer is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

5.3 Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 2 keer aangeboden. Daarna laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende drie weken) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

6. RETOURNEREN

6.1 Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering kunt retourneren.

6.2 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Ze dienen tevens vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Dream Design fotografie en meer via bianca@dreamdesignfotografie.nl.

6.3 De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

6.4 Na ontvangst van de retourzending zal Dream Design fotografie en meer het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID

7.1 De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail (bianca@dreamdesignfotografie.nl) aan mij voorleggen.

7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dream Design fotografie en meer kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Dream Design fotografie en meer is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

7.3 Dream Design fotografie en meer is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Dream Design fotografie en meer zo spoedig mogelijk worden aangepast.

7.4 Dream Design fotografie en meer kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7.5 Dream Design fotografie en meer is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.

8. PRIVACY-STATEMENT

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Dream Design fotografie en meer gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. VRAGEN

Dream Design fotografie en meer  streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van Dream Design fotografie en meer zijn altijd welkom en ontvang ik graag per e-mail: bianca@dreamdesignfotografie.nl

10. GESCHILLEN

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Dream Design fotografie en meer partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Dream Design fotografie en meer en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.